Skicka en ansökan

Hur kösystemet, intagning och ansökan fungerar hittar du under ansökningssidan. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor!

Så ser skoldagen ut

I årskurs 6-9 börjar skoldagen klockan 8. Skorna ställer du på plan 1, men övriga saker tar du med till ditt skåp på plan 3. Om du skulle ha råkat glömma din nyckel måste du inleda dagen med att leta reda på Lasse, för att kunna hämta ut dina saker.


De allra flesta dagar har du antingen en dubbellektion eller två enkellektioner innan förmiddagsrasten klockan halv tio. Hela dagen finns det frukt att hämta i fruktstället utanför matsalen och på förmiddagsrasten har caféet öppet. Det är caférådet (intresserade killar och tjejer i årskurs 7-9) som driver detta och här kan du köpa frallor, kex och bullar samt Pucko, Mer eller Loka.


Alla ämnen utom idrotten har vi på Svettpärlan. Vi har alla specialsalar som krävs och du behöver bara förflytta dig inom huset. Utegympan har vi i närområdet medan inomhusgympan är på Sunna eller Gräsvik.


Lunch serveras enligt schema mellan 11 och 12 varje dag och matsalen finns på plan 3. Här jobbar Laila och Camilla och de ser till att det också finns alternativ mat, salladsbuffé samt smörgås med olika pålägg.


Nästan alla klasser slutar nästan varje dag klockan två. Måndag till torsdag kan du stanna kvar på "After work" och tillsammans med undervisande pedagoger få extra tid och extra hjälp. Efter genomfört pass bjuds du på fika.

Svettpärlan och vår profil

Målet med vår idrotts- och hälsoprofil är att vara en hälsofrämjande arena i vardagen. Läs mer under
Om skolan

Svettpärlan
Högholmen, 371 54 Karlskrona 
skolan@svettparlan.se Tel 0455-618801