Hos oss
är alla stjärnor!

Det spelar ingen roll om du är nästa Carolina Klüft, en större bolltalang än Zlatan eller helt enkelt en av alla oss andra, som tycker att idrott är roligt och härligt. På Svettpärlan finns det plats för alla.
 
 
 

Aktuellt

Skolan igång!

 

 

Nu är skolan igång och nu skriver vi läsåret 2017/2018. Vi går nu in i vårt tjugonde läsår. Tänk att vi har varit igång så länge. Våra nya små sexåringar börjar bli inskolade och det sjuder av liv i korridorerna, härligt!

Vi har under sommaren och nu i början av terminen bytt alla våra fönster i fastigheten Högholmen, det blir verkligen toppenfint. vi har också flyttat om lite i lokalerna och våra sexåringar huserar numera på plan 1 i alldeles nyrenoverade lokaler.

 

Nu ser vi framemot ett härligt läsår.

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram 

Varmt välkomna till Friskolan Svettpärlan

 

Läs mer
Äldre nyheter

Våra elever

På Svettpärlan huserar detta läsår 260 elever, från förskola upp till och med årskurs 9.Det är killar och tjejer med olika intressen, olika önskemål och olika behov. 


På Svettpärlan ser vi olikheter som en styrka. Vi kompletterar och lär av varandra.

Att vara elev F-5
Att vara elev 6-9

Vi som jobbar här

Svettpärlans medarbetare är en härlig blandning av skol- och fritidsälskande människor, med särskild fallenhet för olika delar av vår verksamhet.

På Svettpärlan arbetar vi enligt mottot: Alla barn är allas barn.

 

Träffa personalen

Login föräldrar och elever

Både elever och föräldrar kan logga in på Schoolsoft. Här finns scheman, sjukanmälan, kalender, klasslistor och mycket mer.

Om ni saknar lösenord eller undrar över något, kontakta Syster Nettan syster.nettan@svettparlan.se

Logga in här
 

Svettpärlan
Högholmen, 371 54 Karlskrona 
skolan@svettparlan.se Tel 0455-618801