Skicka en ansökan

Hur kösystemet, intagning och ansökan fungerar hittar du under ansökningssidan. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor!

Varje klass är unik!

I årskurserna F-5 finns det en gemensam läsårsplanering och en samsyn kring hur vi bygger upp vår skolvardag. Hur detta sedan konkretiseras i varje klass skiftar. Det är av yttersta vikt att man har en gemensam utgångspunkt, men det får förstås aldrig kväva det unika hos varje klass och lärare.

Förskoleklass  |  Årskurs 1  |  Årskurs 2  |  Årskurs 3  |  Årskurs 4  |  Årskurs 5

Förskoleklassen

Hej!

 

I den färgglada delen av skolan hittar ni förskoleklassen. Här lär vi oss bokstäver, siffror, roliga sånger och ramsor. Vi är ofta ute i vår härliga skog och leker och lär oss om träd, växter, och de olika djur som bor där. Vi är 11 pojkar och 15 flickor som är vetgiriga och nyfikna.

Vi som har den stora äran att få följa dessa ljuvliga sexåringar deras första skolår heter Helena, Nettan och Gina.

Varmt välkomna att titta in till oss!

 
 
 Årskurs 1


26 pigga, glada och nyfikna ettor finns på Svettpärlan. Vi och våra fröknar Iréne och Mia har alltid något på gång. Naturskola i vår härliga miljö, sångstund i storsoffan eller lärorika lektioner inne i vårt klassrum. Ja, vi har det bra vi! Tag bara trappan upp en våning och sväng in till vänster så hittar ni oss!

Välkomna!

Årskurs 2

Hej svejs…

 

Vi är ett gäng glada spralliga och nyfikna tvåor som älskar vår skola. Vi är 13 pojkar och 13 flickor. När det är rast bygger vi gärna koja tillsammans eller spelar fotboll. Lek på vår motorikbana är också något som vi älskar. I klassrummet får vi lära oss mycket av vår fröken Linda, där är också Fredde och hjälper oss. På idrottspassen har vi Hia och Ola. Kattis ger oss möjlighet att lära oss mer om bild och skapande. Iréne som är treans fröken lär oss allt om musik. Vi gillar att gå i skolan och vi gör alltid vårt bästa.

 

Ha det bäst hälsar vi från tvåan!

Årskurs 3

Hej hopp!

 

Vi är ett glatt och spralligt gäng som älskar vår skola. I klassen är vi 13 pojkar och 13 flickor. På rasterna är vi gärna tillsammans och spelar fotboll, leker i skogen eller leker på våran fantastiska motorikbana. I klassrummet får vi lära oss mycket av vår fröken Linda. I klassrummet finns också Lina och Julia som hjälper oss.

Vårt klassmotto är; ”Vi stöttar varandra och gör vårt bästa, då löser sig det mesta!”

 

 

Ha det bäst hälsar vi från trean! 

Årskurs 4

Vår klass!

 

Vår klass är pratig men alla får vara med. Alla har någon att vara med. Vi gillar att bygga kojor. Vi är bra på att lyssna. Vi gillar maten på skolan. Vi gillar våra lärare. Vi gillar att ha telefonerna på morgonen. Vi tycker kunskap är coolt!

Årskurs 5

 

Hejsan!

 

I femman går 26 glada, härliga barn - 10 tjejer och 16 killar. Vi håller till längst bort i korridoren i ett stort klassrum. Vi är positiva, duktiga på att samarbeta och gillar att t ex skriva böcker och göra filmer. Dessa kan ni se på svettparlebibblan.se 

 

Titta gärna in på vår klassblogg svettpärlans06or.se så får ni se mer av vad vi gör i skolan 😊

                              Hälsningar klass 5

 

 

Förskoleklass  |  Årskurs 1  |  Årskurs 2  |  Årskurs 3  |  Årskurs 4  |  Årskurs 5

Träffa lärarna
i årskurs F-5

Småbarnsföräldrar, blivande pensionärer, vegeterianer och köttälskare. Hos oss arbetar en härlig blandning av människor.

Svettpärlan
Högholmen, 371 54 Karlskrona 
skolan@svettparlan.se Tel 0455-618801